Cicle Mitjà

divendres, 4 de març del 2016

Exposició químics III

Us presentem les últimes exposicions sobre els químics. El dilluns va ser el torn de la Laia i la Mayson que ens va presentar l'Antoine Lavoisier. Aquest químic va ser famós per l'explicació de la combustió, la respiració i l'oxidació com a reaccions amb l'oxigen. A més, va estudiar la composició dels elements químics i els va classificar. 


L'Abril i la Bianca ens van explicar qui era Dmitri Mendeléiev. Aquest químic va ser el principal creador de la taula periòdica dels elements i va descobrir altres propietats d'elements que encara no havien estat descoberts. 


La Laia i l'Asier van treballar el químic John Dalton. Dalton va ser el que va descobrir un defecte de visió en algunes persones. Aquestes persones que tenen daltonisme confonen els colors verd i vermell. També explicava que tots els elements estaven formats per àtoms. 


I per últim, l'Ariadna i l'Olesya ens van presentar la Rosalind Franklin. Aquesta química va descobrir l'estructura de l'ADN, que és com un magatzem que té tot d'instruccions genètiques dins, i això ens defineix com a persones. També va estudiar com eren els àtoms d'uns cristall.  


Així doncs, ja hem acabat totes les exposicions dels químics. Tot i que n'hi ha molts d'altres i de molt importants, s'ha fet un petit recull. Tots els alumnes ho hem fet molt bé, i hem après d'una manera ben diferent. 
Aquí teniu totes les fotos de les exposicions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada